onderwaterfotografie door Lambertus Ras

Overige hobby's

Binnenkort komen er op deze pagina albums met foto's te staan van mijn overige hobby's. Albums van bijvoorbeeld introductieduiken, duikcursussen en andere activiteiten van DuikClub Urk. Ook zijn hier dan foto's te bekijken van een bruiloft, Urker dagen, Formule 3 races en nog veel meer. Naast het duiken ben ik ook een fanatiek hardloper. Als ik zelf de wedstrijd niet loop, dan sta ik wel langs de weg de lopers aan te moedigen en te fotograferen.

Op dit moment kun je een reactie achterlaten op een foto die ik gemaakt heb op mijn vakanties en boven- en onderwateravonturen. Of een reactie op een verslag wat ik geschreven heb. Dit doe je door op de foto of op het verslag te klikken en het formulier wat eronder staat in te vullen. Daarna druk je op de knop Opslaan en wordt de reactie pas geplaatst zodra die goedgekeurd is door mij.

Binnenkort kun je ook op mijn site inloggen. Als je ingelogd bent, kun je zelf de foto's van een hardloopwedstrijd of introductieduik waar je aan mee gedaan hebt downloaden. Natuurlijk is het dan wel mogelijk om me te mailen als je de kopie te klein vind en een groter bestand wilt hebben. 

Recente reacties